In de strategische visie staan de doelen die de nieuwe gemeente in de komende jaren wil bereiken. Ook staat er in de visie wat voor gemeente we willen zijn en waarin we ons onderscheiden. Dit bepaalt de manier waarop we onze doelen willen bereiken. Uw wensen en ideeën zijn daarin belangrijk voor ons.

Waarom meedenken?

Bent u een inwoner, ondernemer of (maatschappelijke) organisatie uit Brielle, Hellevoetsluis of Westvoorne? Dan willen we graag weten hoe we u als nieuwe gemeente het beste van dienst kunnen zijn. Ook zijn we benieuwd hoe we volgens u het beste kunnen omgaan met onze omgeving. Vragen die daarbij horen, zijn bijvoorbeeld:

• Welke ambitie zou onze nieuwe gemeente volgens u moeten hebben?
  • Wat zijn wensen, ideeën en beelden bij onze nieuwe gemeente?
  • Waar zou de nieuwe gemeente zich in moeten onderscheiden?

Hoe u kunt meedenken

In de winter van 2020 en het voorjaar van 2021 kunt u meedenken over de nieuwe gemeente. Dit gebeurt in een participatietraject. Op dit moment (december 2020) denken we na over hoe dit traject eruit gaat zien. Uiteraard houden we rekening met de corona-maatregelen. U zult uw stem voornamelijk digitaal kunnen laten horen.

Via onderstaande knop kunt u zich opgeven om mee te denken over de visie van uw nieuwe gemeente.

Denk mee over de nieuwe gemeente